Saldo

• Kan ik een waarschuwing krijgen wanneer mijn saldo te laag is?

Ja dit is mogelijk. Om dit in te stellen moet je naar de mailbox instellingen van je postbode.nu account gaan. 1. Ga naar de mailbox instellingen van je Postbode.nu account. 2. Ga naar het onderdeel '...

• Ik wil mijn saldo opwaarderen

1. Log in op je Postbode.nu account. 2. Klik rechtsboven op 'tegoed'. 3. Klik op 'tegoed aanvullen'.  4. Kies voor een bedrag waarmee je wilt opwaarderen, dit moet minimaal 5 euro zijn. 5. Hierna kan ...