Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Vervelend dat je je wachtwoord bent vergeten, gelukkig kunnen wij je wachtwoord herstellen.

1. Onderaan het inlogscherm kan je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten?’. Nu kan je het e-mailadres invullen die je gebruikt voor je Postbode.nu account.

2. Wij sturen naar dit e-mailadres een nieuw wachtwoord waarmee je kan inloggen.

Het resetten van het wachtwoord kan gedaan worden via deze link: https://app.postbode.nu/password/reset