Ik wil gebruik maken van een automatische incasso

Het is mogelijk om te betalen door middel van automatische incasso. Dit kunnen alleen wij voor je regelen en dit doen wij alleen voor zakelijke klanten en grote gebruikers. Wanneer je gebruik wilt maken van een automatische incasso, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wanneer wij jou toegang hebben gegeven tot betalen door middel van automatische incasso, kan je deze zelf activeren. In je mailbox instellingen kan je nu 'automatisch opwaarderen' vinden.

Wanneer je hierop klikt moet je eenmaal €5,- betalen zodat we jou rekeningnummer hebben.

Hierna moet je aangeven met welk bedrag er automatisch opgewaardeerd moet worden en wat de ondergrens is (dus bij welk bedrag moet er opgewaardeerd worden).

Let op dat wij op maandagen de ondergrens checken en wanneer deze is bereikt wordt het geld overgemaakt. Dit staat dan op woensdag pas op je account als nieuw saldo.