Wat zijn de verschillende manieren om post aan te leveren?

Er zijn 3 manieren om post aan te leveren, manueel, door een API koppeling of door een e-mail koppeling.

Manueel betekent ‘met de hand’, dus dit is wanneer je een brief maakt of upload via je postbode.nu account. Via een API koppeling worden postzendingen automatisch verstuurt. Dit is handig voor bijvoorbeeld maandelijkse facturen. Een e-mail koppeling houdt in dat je postbode.nu account wordt gekoppeld aan je e-mailadres. Op deze manier kan je PDF-documenten in de bijlage van je e-mail toevoegen en deze zullen dan automatisch worden verstuurd.