Ik wil zelf enveloppen aanmaken en bedrukken

Dit is zeker mogelijk, je kan je eigen enveloppen aanmaken in de mailbox instellingen van je Postbode.nu account.

1. Ga naar de mailbox instellingen van je Postbode.nu account.

2. Klik in het linkermenu op 'enveloppen'.

3. Rechtsboven kan je klikken op 'nieuwe envelop'.

https://app.postbode.nu/mailbox/envelopes

4. Vervolgens kan je je envelop een naam geven en een soort envelop kiezen

5. Hierna kan je je envelop uploaden, dit kan alleen als PDF bestand.

Bij dit artikel zijn 2 PDF-bestanden toegevoegd, in deze bestanden kan je de eisen vinden waar de envelop aan moet voldoen.

Envelop_C4_02_(1).pdf

1. 832 KB
  2. Bekijken
  3. Downloaden

Envelop_C5_02_(1).pdf

1. 827 KB
  2. Bekijken
  3. Downloaden
Alles downloaden