Ik wil een brief maken/uploaden

1. Maak een account aan op Postbode.nu. Hierna kan je brieven gaan maken of uploaden en deze verzenden.

2. Kies voor uploaden van een brief (dit kan alleen als PDF-bestand) of kies ervoor om een brief op te stellen in huisstijl. Wanneer je voor huisstijl kiest, ga je met ons systeem een brief opstellen en kan je deze zelf vormgeven. Rechts kan je verschillende eigenschappen kiezen voor je brief en het adres invoeren. Wanneer je klaar bent kan je je brief controleren en verzenden.

https://app.postbode.nu/send/113662/setup